top of page
Buscar

Quan arriba Carnestoltes, tots sortim a passejar!

I va arribar el dia més esperat pels nens i nenes de l'escola. El punt i final a una setmana boja i plena de disbauxa. Després d'una setmana intensa de tallers sobre els habitats terrestres calia posar punt i final de la millor manera possible, i que millor que sortint de rua tots plegats després de dos cursos sense poder fer-ho.

Quan les comparses de cada cicle ja estaven preparades el Rei Carnestoltes va donar l'ordre per a començar la rua. Era el moment de lluir amb alegria la disfressa elaborada per l'ocasió. La desfilada s'iniciava amb els més petits de l'escola amb les seves disfresses d'animals de la sabana, i darrera els alumnes de Primària disfressats de boscos, barreres de coral, lèmurs, inuits, maorís i hawaians completaven una vistosa rua d'hàbitats terrestres.

Un cop iniciada la Rua, les famílies no perdien l'ocasió de contemplar i gaudir amb la quantitat i qualitat de les disfresses. Preparats amb càmeres de fotos i de vídeo no perdien l'ocasió de capturar les millors imatges de la rua.

Ja de nou a l'escola, els nens i nenes de 6è van presentar davant dels compans/es de l'escola i de les nostres famílies l'espectacle de batucada i ball que havien preparat amb tanta il·lusió.


Des de l'escola, volem agrair a totes les famílies la col·laboració que heu fet perquè la rua hagi estat un èxit. Moltes gràcies!





121 visualizaciones
bottom of page